Memoriál Jakuba Hodulíka, Iskra Cup 2023

Späť na Aktuality
Category: Aktuality

Memoriál Jakuba Hodulíka, Iskra Cup 2023

Milí fanúšikovia futbalu,
Už pozajtra, v sobotu 17/06 sa uskutoční v areáli TJ ISKRA HORNÉ OREŠANY celodenný mládežnícky futbalový turnaj ⚽️⚽️⚽️, Memoriál Jakuba Hodulíka, Iskra Cup 2023.
Všetkých vás srdečne pozývame podporiť vychádzajúce talenty, stráviť spoločne príjemný čas, prísť sa odreagovať 😎, vyzerá počasie nám bude priať! ☀️☀️☀️
Turnaja sa zúčastnia aj zvučné tímy ako Spartak Trnava (chlapci, dievčatá), Lokomotíva Trnava ale i tímy z bratislavského kraja Svätý Jur, Dunajská Lužná, či zástupcovia z banskobystrického kraja, z Banskej Štiavnice či Novej Bane. Trnavský kraj budú okrem tímov z Trnavy reprezentovať tímy z Galanty, Kátloviec a v neposlednom rade domáci tím TJ ISKRA! 💪💪💪
Na návštevníkov čaká bohaté občerstvenie , v prevádzke budú dva bufety kde si bude môžné zakúpiť alko a nealko nápoje, pivo 🍻, kofolu 🥤, kávu ☕️, čaj…, takisto budeme pripravovať čerstvé pokrmy, cigánsku v žemli , kuraciu, bravčovú, hot dogy🌭, hranolky 🍟!!!
Slávnostné otvorenie turnaja s príhovorom je naplánované na 10:00 a pozvanie prijal aj župan TT SK Jozef Viskupič, starosta obce Marek Boháček.
Podarilo sa nám aj vďaka veľkej ochote rodičov a širokého okolia 👏🙏👍zabezpečiť bohatú tombolu ktorej žrebovanie je naplánované v druhej polovici dňa, po 15:00.
Lístky si bude možné zakúpiť do 14:30. Tombola je určená tak ako pre účastníkov tak i pre návštevníkov turnaja. Čaká vás v nej viac ako 60 hodnotných cien ktoré budú vyložené v stánku tomboly kde si bude aj možné lístky do tomboly zakúpiť.
Po ukončení turnaja plánujeme pokračovať v posedení a kto sa bude cítiť u nás príjemne a nebude sa mu chcieť od nás domov 🙂, budeme radi keď zostane a prispeje k dobrej nálade a zábave na hrišti! 😀
Prosíme všetkých našich fanúšikov, rodičov o prezdielanie našej pozvánky, vidíme sa v sobotu!!! 😜☀️👍

Zdieľať

Späť na Aktuality