Dnes je sobota 4. mája 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia.

Bežecká pozvánka do Horných Orešian

Bežecký klub Viktoria Horné Orešany srdečne pozýva všetkých vyznávačov rekreačného behu do Horných Orešian na 41.ročník tradičného krosu „Cez hornoorešanské vŕšky – Memoriál Františka Hečka“ktorý sa uskutoční dňa 24.6.2023  v areáli  TJ Iskra Horné Orešany.

Toto podujatie sa dlhodobo radí medzi známe bežecké lahôdky v malokarpatskom prostredí. Organizátori premiérovo zaradili do programu aj rekreačný beh s dĺžkou 4,3km.

Program bude zahájený o 15:35  štartom detských kategórií. Štart hlavného a rekreačného behu je naplánovaný na 17:00. Organizátori aj tento rok do preteku zaradili atraktívnu  kategóriu 3 členných družstiev, a tiež kategóriu pre najrýchlejších domácich bežcov hornoorešancov.

Posledným víťazom na 10 300m trati bol v roku 2022 Taras Ivaniuta časom 36:04 a zo žien najrýchlejšia bola Dagmar Vargová časom 46:18. Držiteľom traťového rekordu je Marek Hladík časom 34:34.

Pre účastníkov hlavných kategórií majú organizátori pripravený tradičný gulášik, pivo, kofolu, tombolu  a samozrejme večernú veselicu s kapelou RESET pre všetkých. V krátkych vstupoch sa predstaví Oli Gemoli so skupinou s ukážkami írskych tancov. Chýbať nebudú ani bufety s občerstvením v „Bare Pod orechom „ a dobrá nálada.

Podujatím Vás bude slovom sprevádzať  moderátorská legenda Peter MANO Tomič a o príjemné chvíle strávene v peknom prostredí na úpätí Malých Karpát sa  postará organizátorský tím BK Viktoria spolu s tímom dobrovoľníkov.

Bežci, rodinný príslušníci, fanúšikovia i domáci – srdečne ste u nás vítaní a na všetkých sa už veľmi tešíme poslednú júnovú sobotu na štadióne v Horných Orešanoch.

Ďalšie aktuality